Kør årstiden trygt i møde med sommerdæk

Vi går varmere tider i møde. Morgenerne bliver lysere og kulden slipper sit greb. Det er forår, og lige som forårsblomsterne titter frem, er det også tid til at gøre bilen forårsklar og få skiftet de grovere vinterdæk ud med hårdere sommerdæk. Det er både godt for din sikkerhed og dit forbrug.

Der er flere gode grunde til at få skiftet til sommerdæk. Først og fremmest bidrager du til mere sikker kørsel, da sommerdæk har kortere bremselængde end vinterdæk, når du kører på tør vej. Samtidig forbedres bilens køreegenskaber med sommerdæk, og så slides sommerdæk ikke lige så hurtigt op som vinterdæk. Det er ikke kun i forhold til slitage, at det er en økonomisk god idé at skifte til sommerdæk. Det er det også i forhold til brændstoføkonomien. Sommerdæk har en mindre friktion end vinterdæk, som mindsker forbruget pr. kørt kilometer.

Og hvis du lige vil gøre lidt ekstra for din bil, har vi naturligvis også mange flotte fælge og hjulkapsler på lager, så din bil står knivskarpt gennem alle fire årstider. Kontakt os i butikken for mere information om, hvordan din bil bliver vinterklar. Vær på forkant med årstiden og book din tid til hjulskifte allerede nu. Så er du godt kørende – hele året rundt!*

Bestil tid på værkstedet

 

Få installeret MinVolkswagen, når du er på værkstedet

MinVolkswagen er den direkte forbindelse mellem dig, din bil og dit værksted på din smartphone. ?Med appen MinVolkswagen kan du se detaljer om bl.a. bilens tilstand og din kørselsadfærd. I appens besked-funktion kan du chatte med dit værksted.

MinVolkswagen koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge. MinVolkswagen fås til de fleste Volkswagen modeller produceret fra 2010 og frem.

Test om din bil kan få MinVolkswagen

Bestil tid på værkstedet